Palveluvalikoimamme on suunniteltu kattamaan kaikki pk-yrityksen tarpeet monipuolisesti. Huolehdimme asiakkaistamme henkilökohtaisella otteella.

KIRJANPITOPALVELUT

Hoidamme kirjanpitosi ammattitaidolla ja ajanmukaisia tietojärjestelmiä hyödyntäen. Autamme asiakkaitamme niin arjen rutiinikysymyksissä kuin erikoisemmissakin tilanteissa. Tuotamme päätöksenteossasi tarvittavan informaation sekä huolehdimme kirjanpitoa koskevien lakisääteisten velvollisuuksien täyttämisestä oikein ja ajallaan.

Kirjanpitopalvelumme kattavat kaikki taloushallinnon ytimeen kuuluvat tilitoimistopalvelut; kirjanpidon, tilinpäätökset, osto- ja myyntireskontrat, maksuliikenteen hallinnoinnin, kuukausi- ja vuosi-ilmoitukset sekä kirjanpitoon liittyvän raportoinnin. Kirjanpidon palvelukokonaisuus on aina räätälöitävissä tarpeidesi mukaan.

Tarvittaessa hoidamme kirjanpitosi myös omalla järjestelmälläsi.
Lue lisää kirjanpitopalveluistamme.

PALKANLASKENTA

Tarjoamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä palkkahallinnon palvelukokonaisuuksia. Ulkoistamalla palkanlaskentasi meille saat varmuuden siitä, että tehtävää hoitavat ammattitaitoiset henkilöt ajanmukaisilla työvälineillä. Työskentely usean eri yrityksen palkanlaskennan parissa sekä jatkuva koulutus takaavat palkanlaskijoidemme ammattitaidon.

Lue lisää palkanlaskentapalveluistamme.

NEUVONTAPALVELUT JA KONSULTOINTI

Liiketoimintaan, taloushallintoon ja verotukseen liittyvät kysymykset koskettavat kaikkia yrittäjiä. Neuvomme yrityksen perustamisessa vastaten tarvittaessa koko perustamisprosessista. Toteutamme niin yhtiömuodon muutokset kuin sukupolvenvaihdoksetkin ja selvitämme niiden verotukseen liittyvät kysymykset.

Suunnittelemme sekä toteutamme erilaiset yritystoiminnan muutostilanteet ja olemme asiakkaidemme tukena yritystoiminnan eri vaiheissa.

Lue lisää neuvontapalveluistamme.

SÄHKÖINEN TALOUSHALLINTO

Tarjoamma asiakkaillemme sähköisiä NetTikon -taloushallinnon työvälineitä. Järjestelmän etuina ovat joustavuus ja kustannustehokkuus.

Voit aloittaa järjestelmän käytön tarvitsemillasi ominaisuuksilla ja laajentaa sitä tarpeidesi mukaan. Moduulit ovat kiinteähintaisia, joten tositemäärä ei vaikuta järjestelmän hintaan. NetTikon toimii pilvipalveluna, joten se on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta.

Saimaan Laskenta Oy on sertifioitu NetTikon -tilitoimisto.
Lue lisää sähköisestä taloushallinnosta.