Saimaan Laskenta on täyden palvelun tilitoimisto, joka on vuosikymmenien saatossa oppinut tuntemaan paikallisten yritysten tarpeet perinpohjin ja muuttumaan ajan mukana.

Vaikka Saimaan Laskenta on yrityksenä vielä nuori, sen juuret juontavat paikallisten taloushallintopalvelujen tarjoajana yli 40 vuoden päähän. Tästä on hyvä jatkaa.

Suunnittelemme aina palvelumme asiakkaan tarpeisiin sopiviksi ja ne ovat helposti käyttöönotettavia. Sähköinen taloushallinto on meille arkipäivää, mutta emme piiloudu palvelussamme järjestelmien taakse. Jokaisella asiakkaallamme on henkilökohtainen kirjanpitäjä ja toimistomme johto on aina valmiina palvelemaan.

Asiointi kanssamme on helppoa, selkokielistä ja joustavaa. Viihtyisä toimistomme sijaitsee keskellä kaupunkia katutasossa. Pysäköintitilaa on riittävästi ja meille on helppo ja mukava tulla.

Olemme erikoistuneet pk-yritysten taloushallinnon monipuoliseen hoitamiseen. Perinteisten tilitoimistopalveluiden lisäksi tarjoamme taloushallinnon juridista osaamista ja konsultointia. Osaamisemme on kokonaisvaltaista ja asiakas saa tarvitsemansa palvelun yrityksen tilanteen tuntevilta tutuilta henkilöiltä.

Lisäksi olemme luonnollisesti Taloushallintoliiton jäsen ja sertifioitu NetTikon -tilitoimisto.

Lue lisää laadukkaista taloushallinnon palveluistamme ja ota yhteyttä, niin laitetaan yrityksesi taloushallinto kerralla kuntoon.

- Päivi Parviainen, KLT